TalaVid Handledning

Jönköpings län

Information

570203-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TalaVid Handledning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TalaVid Handledning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som TalaVid Handledning finns i.

TalaVid Handledning har varit registrerat sedan 2005-02-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för TalaVid Handledning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

TalaVid Handledning är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för TalaVid Handledning är följande:

Vill ni komma i kontakt med TalaVid Handledning så kan ni göra det på telefon genom 036-169975 eller genom brev på följande adress:

Processhandledning för personal inom pedagogisk verksamhet, samt för personal inom verksamhet för människor med funktionshinder. Handledning i psykosociala frågor, såväl individuell som i grupp. Verksamheten bedrivs som konsultuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med TalaVid Handledning och det är Renöfält Grahn, Annika Caroline som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,