Goda dagar

Jönköpings län

Information

571003-XXXX är organisationsnummer för företaget Goda dagar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Goda dagar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Goda dagar finns i.

Goda dagar har varit registrerat sedan 2008-09-24 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Goda dagar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-23.

Goda dagar är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Goda dagar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Goda dagar så kan ni göra det på telefon genom 036-310869 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kryddor, hudvårdsprodukter, hälsoprodukter, matprodukter samt aromalampor, rengöringssvampar för hudvård, receptböcker, reflexväst och shakers för vissa matprodukter genom hemparty och internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Goda dagar och det är Eriksson, Gun Ing-Marie Birgitta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,