Friskvårdskällan - Pia Jansson

Jönköpings län

Information

Friskvårdskällan - Pia Jansson hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Friskvårdskällan - Pia Jansson finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Friskvårdskällan - Pia Jansson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Friskvårdskällan - Pia Jansson har haft sedan 2009-06-25. Friskvårdskällan - Pia Jansson har funnits sedan och 2004-06-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Friskvårdskällan - Pia Jansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0390-41383.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Friskvårdskällan - Pia Jansson har idag 581214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Friskvårdskällan - Pia Jansson

Kurser studiecirklar i stresshantering, dans, nia-teknik (en slags aerobisk träning), mentalträning. Friskvårdsmassage. Varuförsäljning i friskvårdsprodukter, cd, böcker och vykort. Föredrag, konsultationer inom friskvårdsbranschen. Idrott och friluftsliv, produkter såsom stavar till stavgång, gummiexpanders för styrketräning, uthyrning av tex cyklar och kanoter.

I Friskvårdskällan - Pia Jansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Pia Marianne Kristina som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .