Rogers Fönsterputs & Städ

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Rogers Fönsterputs & Städ är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Rogers Fönsterputs & Städ är ett av dem. Statusen för Rogers Fönsterputs & Städ är att Bolaget är aktivt.

Rogers Fönsterputs & Städ är ett Enskild firma och skapades 1989-02-02. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Rogers Fönsterputs & Städ ska trivas.

Rogers Fönsterputs & Städ är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av husdjur och hobbyartiklar. Städtjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rogers Fönsterputs & Städ är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Rogers Fönsterputs & Städ och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Rogers Fönsterputs & Städ så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-75080.

.

De som är på något sätt har med Rogers Fönsterputs & Städ är Bolmstad, Roger Jan Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rogers Fönsterputs & Städ har 590204-XXXX som sitt organisationsnummer.