Centralkonditoriet i Jönköping

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Centralkonditoriet i Jönköping är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Centralkonditoriet i Jönköping är ett av dem. Statusen för Centralkonditoriet i Jönköping är att Bolaget är aktivt.

Centralkonditoriet i Jönköping är ett Enskild firma och skapades 1992-03-16. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Centralkonditoriet i Jönköping ska trivas.

Centralkonditoriet i Jönköping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konditori, bageri och kaférörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Centralkonditoriet i Jönköping är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Centralkonditoriet i Jönköping och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Centralkonditoriet i Jönköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-712619.

.

De som är på något sätt har med Centralkonditoriet i Jönköping är Saliba, Adiba som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Centralkonditoriet i Jönköping har 590721-XXXX som sitt organisationsnummer.