Din trafikskola nr.1

Jönköpings län

Information

590725-XXXX är organisationsnummer för företaget Din trafikskola nr.1. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Din trafikskola nr.1 är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Din trafikskola nr.1 finns i.

Din trafikskola nr.1 har varit registrerat sedan 1997-12-09 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Din trafikskola nr.1 så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Din trafikskola nr.1 är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Din trafikskola nr.1 är följande:

Vill ni komma i kontakt med Din trafikskola nr.1 så kan ni göra det på telefon genom 036-307750 eller genom brev på följande adress:

Utbildning, teori i körkortsundervisning. Utbildning - teori, körning till körkortsaspiranter och deras utbildningsledare. Trafikskola.

Det finns olika personer som har en koppling med Din trafikskola nr.1 och det är Mancu, Trifu som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,