HN Konsult

Jönköpings län

Information

591208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HN Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HN Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som HN Konsult finns i.

HN Konsult har varit registrerat sedan 2003-02-03 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HN Konsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HN Konsult är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för HN Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med HN Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0370-89003 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster till företag och andra organisationer inom området verksamhetsstyrning inklusive kvalitets- och miljörevision.

Det finns olika personer som har en koppling med HN Konsult och det är Nilsson, Hans Verner som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Gren, Caroline Maria Lola som är född 1954 och har titeln Prokurist,